top of page
DSCF1320_edited.jpg
DSCF0988.JPG
DSCF1068.JPG
Massage

Massage is een vorm van aanraking met een heilzame werking. Soms is het fijn om een traject hiermee te starten. Bijvoorbeeld als je nog geen woorden wilt of kunt geven aan ervaringen. Of als je door spanningsklachten het gevoel hebt gekregen “op slot” te zitten. Praktijk Heiligenberg biedt lichaamsgerichte therapie die zorgt dat geest en lichaam weer in balans komen en gaan samenwerken.

De waarde van aanraking staat buiten kijf. Het beantwoordt aan een universele behoefte van erkenning, kan zorgen voor ontspanning, helpen om spieren en emoties los te maken, bloeddoorstroming weer op gang helpen en een rol spelen bij het verkennen van bepaalde levensthema’s.

 

Omdat niet iedereen even zeer open staat voor aanraking, kunnen we massage naar keuze volledig weglaten, er één of enkele bijeenkomsten aan wijden, het inzetten als standaardonderdeel(tje) van onze gesprekken, of massagetherapie als fundamentele basis gebruiken voor het behandeltraject als geheel.

 

Ook de vormen waar we met elkaar voor kiezen zijn gevarieerd. Praktijk Heiligenberg biedt stoel- en tafelmassage, kan specifieke delen van het lichaam (bijvoorbeeld je rug, gezicht, of benen), of het lichaam als geheel behandelen, en zowel klassieke als drukpuntmassage bieden. Samen kijken we wat aansluit op je voorkeur en behoefte.

Prijzen kunnen afwijken voor activiteiten die op andere locaties en/of via andere aanbieders plaatsvinden. Voor individuele trajecten op maat wordt een gedetailleerd voorstel uitgewerkt dat alle trajectonderdelen duidelijk benoemt, beschrijft en becijfert. Voor elke behoefte, doelstelling en budget zijn concrete mogelijkheden beschikbaar.  

Basisprijs

Massagetherapie €60,= per uur inclusief 21% BTW

DSCF1037.JPG
bottom of page