top of page
DSCF1320_edited.jpg
DSCF1323.JPG
DSCF1320.JPG
Coaching

Coaching is een vorm van gespreksvoering die helpt om je eigen antwoorden te vinden op vragen waar je mee worstelt. Het verdiept je inzicht in levensthema’s die zich aandienen, verandert de houding waarmee je uitdagingen tegemoet treedt, en verbreedt de reikwijdte van de gedragsmogelijkheden die je ter beschikking staan. Zo helpt Praktijk Heiligenberg je om (be)grip te ontwikkelen.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als coach. Ik maak hierbij flexibel gebruik diverse technieken en instrumenten, die passen binnen de kaders van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Dit is een vorm van gedragstherapie die rond de eeuwwisseling werd ontwikkeld door Steven Hayes, Kelly Wilson en Kirk Strosahl. ACT heeft zes uitgangspunten, te weten:

 

1 contact met het moment;

2 bereidheid te accepteren wat er is;

3 het vermogen afstand te nemen van gedachten;

4 een flexibel zelfbeeld;

5 bewustzijn van je waarden en;

6 het verrichten van toegewijde acties om weer op de rit te komen en blijven.

 

In om en nabij de zes gesprekken (soms meer, soms minder) loods ik je als coach door elk van deze stappen.

Prijzen kunnen afwijken voor activiteiten die op andere locaties en/of via andere aanbieders plaatsvinden. Voor individuele trajecten op maat wordt een gedetailleerd voorstel uitgewerkt dat alle trajectonderdelen duidelijk benoemt, beschrijft en becijfert. Voor elke behoefte, doelstelling en budget zijn concrete mogelijkheden beschikbaar.  

Basisprijs

€150,= per gespreksuur inclusief voorbereiding

en 21% BTW

DSCF1530.JPG
bottom of page